Насар изравни световния рекорд в категория до 89 килограма и

...
Насар изравни световния рекорд в категория до 89 килограма и
Коментари Харесай

Карлос Насар след световната титла: Може да очакваме същото и на ...

Насар изравни международния връх в категория до 89 кг и победи всичките си съществени съперници за олимпийската купа в Париж това лято.

 

" За страдание, не съумях да се оправя с всички компликации, които прекосих по време на пътя, като огромната жега, мощното слънце и неприятните обстановки, които минах по време на подготовка. Но международният връх не е тежест, която съставлява компликация за мен и може да се направи на олимпиадата, даже и повече. Разбира се, може и над тези опити да се мине. Трябва да оставя малко изненада за публиката. Вече почти съм си изяснил кой ще взе участие на олимпиадата, подготвен съм за изненади. Смятам, че ще съумея да се оправя, стига да съм жив и здрав ", сподели Насар на Летище София, съобщи БНР.

" Имаме три квоти и мисля, че ще успеем да се върне с три медала. Мисля да прекарам към 30-40 дни в Париж преди надпреварата. Благодаря на всички, които ме поддържат, те са огромна част от моите триумфи ", съобщи още роденият във френската столица щангист.

 

" Аз боготворя и обичам този спорт, тези съревнования ме хранят да бъда себе си. Това ме поддържа и не ме изморява, а ме стимулира. Бяха пуснати подправени публикации против Ариф Маджид, той остава мой другар, ще гледаме да се сработим с новото управление ", показа Насар във връзка завръщането на Антон Коджабашев отпред на Българската федерация по повдигане на тежести.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР