НАСА е американската агенция, на която вяра имат не само

...
НАСА е американската агенция, на която вяра имат не само
Коментари Харесай

Според НАСА има реална заплаха от удар на астероид в Земята след 13 дни

НАСА е американската организация, на която религия имат освен американците, само че и множеството хора от всички страни на света. Учените, работещи в НАСА, са специалисти в областите си и разполагат както със знанията, по този начин и с техниката и оборудването, с цел да вършат доста точни прогнози и новаторски открития. Астрофизиците от организацията направиха страховита прогноза. Според тях има действителна опасност от удар на метеорит в Земята, която може да се случи едвам след 13 дни. Става дума за метеорита Файтон. Съществуването на метеорита е известно на учените от дълго време и те деликатно го следят и доколото могат го учат.

Астероидът ще лети над Земята на 16 декември 2017 година, а диаметърът му е 5 километра. Мнението на учените, което е страховита прогноза, е, че в случай че метеоритът се удари в Земята, на планетата ще настане Апокалипсис. Астероидът е кръстен „ Файтон “, тъй като лети покрай Слънцето, а в гръцката митология синът на бога на слънцето Хелиос се споделя Файтон. Изчисленията на учените демонстрират, че към този момент метеоритът не би трябвало да се удари в Земята.

Въпреки това тече трескава подготовка.

Учените предизвестяват за възможната опция от удар, с цел да може човечеството да се приготви за възможен Апокалипсис, а управляващите да изготвят проект за спасяването на част от човечествето, при възможна злополука. Смята се, че метеоритът Файтон ще лети наоколо до Земята няколко пъти през 21 век. Първият път е бил през 2007 година, идващият е след 13 дни, а идващите са през 2050, 2060 и 2093 година. Във всяка от тези години, съществува опция нещо да се обърка и метеоритът да се удари в Земята.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР