Нарушители системно паркират автомобилите си по платното за движение на

...
Нарушители системно паркират автомобилите си по платното за движение на
Коментари Харесай

Системно шофьори игнорират правилата и паркират по улица в Шекера, институциите тръгват на проверка

Нарушители редовно паркират колите си по платното за придвижване на ул. „ Дилянка “ в Шекер Махала. В региона има няколко конфигурирани отвесни знаци, които не разрешават престоя или прекъсването, само че това предписание се пренебрегва от всички. За това алармира четец на медията ни, който твърди, че институциите нехаят.
Прочетете още
Проблемът се засилил след ремонтните действия по бул. „ Васил Априлов “, поради който улицата се ползвай като обходен маршрут от водачи.

„ Трябва да се мине тъкмо по този маршрут, който като се изключи че е в окаяно положение, в този момент има и спрели безредно коли. Същото е и ситуацията пред КАТ, където също има знак. Въпреки него си паркират на независимост, направени са няколко молби персонално от мен до чиновници на КАТ, само че никаква активност “, декларират читателят ни.

Той споделя, че няколко пъти е търсил подпомагане и на тел. 112, само че ситуацията остава същото.

В коментар от районното кметство на „ Северен “ обявиха, че ще предизвикват инспекция на място по случая.

„ Взимаме самодейност по отношение на сигнала. Ще бъде изпратено писмо и до Общинска полиция, която има пълномощията да глоби нарушителите. При инспекция следва те да разлепят на паркираните погрешно коли фишове. Надяваме се, че след няколко акции ще има дълготраен резултат “, обявиха от администрацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР