Нарушител на обществения ред се озова в ареста на РУ

...
Нарушител на обществения ред се озова в ареста на РУ
Коментари Харесай

Пиян мъж раздава юмруци в Стамболийски, хванаха 15-годишен с марихуана в Карлово

Нарушител на публичния ред се озова в ареста на районно управление (на МВР) Стамболийски. Към 19 ч. в понеделник екип на районното ръководство задържал 43-годишен гражданин на Раковски, който под влияние на солидно количество изпит алкохол влезнал в спор и нападнал с удари 66-годишен мъж в региона на ЖП гарата в града. На причинителя е формиран акт по Указа за битка с дребното

Непълнолетен собственик на марихуана бе хванат от чиновници на районно управление (на МВР) Карлово в неделя следобяд. При инспекция на 15-годишния младеж униформените иззели от него над 1,20 грама от наркотично вещество. Материалите по формираното бързо произвеждане са докладвани в районната прокуратура.

В понеделник сутринта чиновници от Шесто районно управление (на МВР) открили различен 34-годишен пловдивчанин да държи 8,77 година хашиш на бензиностанция на бул. „ Шести септември “. Криминално проявеният и осъждан мъж е арестуван за период от 24 часа. Срещу него е формирано бързо произвеждане по член 354 а, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР