Нарцисизмът на Доналд Тръмп и неясните нюанси при преброяването на

...
Нарцисизмът на Доналд Тръмп и неясните нюанси при преброяването на
Коментари Харесай

В Русия доволни: САЩ загубиха всички права да налагат демокрация на другите

Нарцисизмът на Доналд Тръмп и неразбираемите нюанси при преброяването на гласовете на миналите президентски избори станаха аргументи американците да излязат на улицата. Според ръководителя на комисията по външните работи към Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент) Константин Косачев Съединени американски щати към този момент не могат да постановат курс на народна власт на никого, защото са изгубили всички права да го вършат.

" Празникът на демокрацията свърши. Това, уви, в действителност е дъното, споделям това без сянка на зложелателство. Америка към този момент не обрисува курс и затова е изгубила правото да го дефинира. А още повече да постанова на другите ", написа Косачев в профила си във " Facebook ".

По негово мнение събитията във Вашингтон имат " няколко пласта аргументи, водещи хората на улицата ". " На повърхността - нарцисизмът, ексцентричността и авантюризмът на Тръмп, играещ като твърдоглав лоялист, изравен на капитанския мостик на потъващ транспортен съд. По-дълбоко - и неразбираеми зигзаги при преброяването на гласовете на 3 ноември и в този момент в Джорджия ", разяснява още съветският сенатор.

Косачев също счита, че този път губещата страна има повече от задоволително учредения да упреква спечелилите във фалшификации. " Американската народна власт явно куца на двата крайници ", отбелязва той.

" И в дълбините - от ден на ден и повече безлични политически платформи на демократи и републиканци, предопределени за всеки и за всеки, който го получи, водещ, съгласно законите на математиката и информационните съдове, до почти тъждество на поддръжниците и на двамата. Америка е разграничена на половина, половината идентична по мощ постоянно ще оспорва резултатите от гласуването не в тяхна изгода, " - сподели ръководителят на интернационалния комитет на Съвета на федерацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР