Народното събрание ще има редовно заседание от 9 часа.Депутатите ще

...
Народното събрание ще има редовно заседание от 9 часа.Депутатите ще
Коментари Харесай

Депутатите ще гласуват промените в Закона за насърчаване на инвестициите

Народното заседание ще има постоянно съвещание от 9 часа.

Депутатите ще гледат на второ гласоподаване законопроекта за изменение на Закона за поощряване на вложенията, импортиран от Петър Куленски и група народни представители. Документът бе признат на първо гласоподаване на 10 февруари.

Предстои първо разискване на допълнение на Закона за Министерството на вътрешните работи. Негови вносители са Ива Митева, Тошко Йорданов, Рена Стефанова, Атанас Атанасов, Антоанета Цонева, Ивайло Мирчев и Александър Симов.

В дневния ред е и точката за взимане на решения за промени в непрекъснати комисии, които са импортирани от Виктория Василева и Хамид Хамид.

Народните представители ще обсъдят и план на решение за въвеждане на обезщетителен механизъм в цялостен размер за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар на вероизповеданията, общините, обществените структури, образованието, опазването на здравето, който е импортиран от Десислава Атанасова и група народни представители.

Ще се гласоподава и законопроект за одобрение на Тристранно съглашение за подаяние от и сред Република България и Босна и Херцеговина и Pfizer Inc. и BioNTech Manufacturing GmbH по отношение на ръководството и координацията на дарението на ваксина против COVID-19, създадена от Pfizer Inc. и BioNTech Manufacturing GmbH и на Двустранно съглашение за подаяние сред Република България и Босна и Херцеговина. Вносител на документа е Министерският съвет.

В дневния ред е и план за анулация на решение на Народното събрание от 7 януари 2022 година за достъп до постройките на Народното събрание при оповестена изключителна епидемиологична конюнктура. Вносители на предлагането са Петър Петров и група народни представители.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР