Народно читалище Развитие-1870 - Севлиево има нов секретар. Ръководната длъжност

...
Народно читалище Развитие-1870 - Севлиево има нов секретар. Ръководната длъжност
Коментари Харесай

Десислава Димитрова е новият секретар на Народно читалище „Развитие-1870” - Севлиево

Народно читалище „ Развитие-1870 ” - Севлиево има нов секретар. Ръководната служба зае Десислава Димитрова – досегашният уредник читалищна активност, която завоюва състезанието за овакантената позиция.

Десислава Димитрова е приключила компетентност „ Българска лингвистика ” със специализация „ Журналистика ” във Великотърновския университет, магистър е по „ Мениджмънт на човешките запаси ”. Професионалният й път стартира в Младежки център – Севлиево, съвсем 10 години работи като редактор-репортер във вестник „ Росица ” и е гласът на Общинското радио. На 1 март 2021 година, паметна и неслучайна дата – Ден на самодееца, тя се причислява към читалищния екип като уредник. Читалището е част от сърцето й, тъй като е израснала като самодеец в огромното семейство на фолклорен отбор „ Развитие ”.

„ С отворено сърце и откровена любов станах част от читалищния екип на 1 март 2021 година Да си секретар на най-старото и авторитетно културно средище в Севлиево е огромна отговорност. Читалището е актуален будител и страж на българския народен дух и просвета. Работата тук изисква самоотверженост и себеотдаване, особено внимание и отношение. Мотивирана съм, със сърце и душа, отговорно и професионално, да управлявам институцията. Разчитам на поддръжката и опита на ръководителя Данаил Лалев, на дългогодишния секретар Галя Христова и сплотения читалищен екип, на художествените ръководители и преподавателите в школите и съставите, потвърдени експерти, градили години наред престижа и престижа на читалището. Вярвам, че дружно ще затвърдим положителното име на институцията и ще надградим постигнатото, с цел да бъдем образец в областта на културата в цяла България ”, показа новият секретар на НЧ „ Развитие-1870 ” Десислава Димитрова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР