Народният представител от ГЕРБ – В. Търново и член на

...
Народният представител от ГЕРБ – В. Търново и член на
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова към великотърновски ученици: Ученето е двустранен процес, вдъхновявайте своите преподаватели

Народният представител от ГЕРБ – В. Търново и член на парламентарната комисия по обучение и просвета се срещна в Народното събрание с великотърновски възпитаници. На посещаване в Народното събрание бяха членове на ученическия парламент в СУ „ Ем. Станев “. Младежите от осми, девети, десети, единадесети и 12-ти клас бяха придружавани от учителите Антоанета Палангурска и Валентин Бояджиев.

Повече от час продължи диалогът в една от залите на Народно събрание сред учениците и депутата Станислава Стоянова. Членовете на ученическия парламент към елитното великотърновско учебно заведение демонстрираха откровен интерес по отношение на законотворческия развой, активността на депутатите по комисии и метода, по който протича седмицата на един депутат.

Великотърновските възпитаници бяха извънредно удовлетворени от опцията да беседват с един от младите депутати, а някои от тях не скриха упоритостта, не след дълго да бъдат потребни на страната си точно от Народното събрание.

Младежите желаеха да схванат и по какъв начин членовете на най-голямата парламентарна група ГЕРБ работят с сътрудниците си от опозицията. „ Доказали сме, че постоянно сме диалогични, стремим се да държим салдото и работим градивно, тъй като това е от интерес на всички “, сподели Станислава Стоянова. Тя не скри обаче, че подправените вести са голям камшик, съзнателно употребен против ръководещите, с цел да прикрива неналичието на същински причини от страна на опозицията.

С младите си събеседници Станислава Стоянова разиска и образованието, като двустранен развой. „ Следвайки своите цели, държавното управление се стреми да влага в учителите, с цел да бъдат стимулирани да работят безрезервно. От изключителна значимост е обаче те да получават мотивация и ентусиазъм и от вас, като проявявате интерес и интензивност “, обърна се тя към учениците и добави: „ От това какъв брой сте дейни в този момент зависи вашето бъдеще, тъй като в случай че през днешния ден пропускате част от образователния развой, в бъдеще ще имате сложни за наваксване дефицити “.

В края на срещата Станислава Стоянова изрази откровено удовлетворение да беседва с толкоз дейни, интелигентни и стимулирани младежи, които имат дела и им посвещават голям брой начинания.

Народният представител получи от своите събеседници прелестен подарък – мартеница и хубав витраж, ръчно направен от паралелките по изкуства в СУ „ Емилиян Станев “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР