Народният представител от БСП Антон Кутев отправи сериозни критики към

...
Народният представител от БСП Антон Кутев отправи сериозни критики към
Коментари Харесай

Антон Кутев: Защо на Бойко не му падне къщата в Банкя?

Народният представител от Българска социалистическа партия Антон Кутев насочи съществени рецензии към Бойко Борисов след изявленията на премиера по време на конгреса на ГЕРБ. Той разяснява думите на Борисов за граничната ограда, за Васил Левски и цялостната политика на ръководещите.

„ Не одобрявам тези изявления на премиера. Защо в случай че Левски може да прескочи оградата, за какво изобщо сте я построили? Била падала оградата, но имало ограда. Може ли да построиш ограда, с цел да падне, пък и да се гордееш след това. Колко са милионите, които е изхарчил? Защо не му падне къщата в Банкя? ", възмути се Кутев в утринния блок на bTV.

Според него събранието на ГЕРБ е посочило взор обратно, а не напред. „ Не чух какво ще вършат със опазването на здравето, обществената сфера, стопанската система. Това е конгрес, който трябваше с само да преизбере лидера”, добави той.

На въпрос дали Българска социалистическа партия желае да провали европейското председателство на страната ни, Кутев отговори, че това не е мотив опозицията да не се занимава с Бойко Борисов.

„ Европредседателството не е тук, с цел да може Борисов да покаже какъв брой е популярен. България ръководи по логиката на съглашения на Европейския съюз, което не значи да го използваме, с цел да откраднем най-много”, сподели Кутев.

По мотив изявленията на премиера, че в Народното събрание имало депутати, които са наркотрафиканти, Кутев още веднъж прикани Борисов да ги назове с точни имена.

„ Над 60% от изказванията на Борисов са чиста нечиста сделка. Питам кой са наркотрафикантите и купувачите на гласове”, сподели още веднъж той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР