Народният представител на АБВ в ПГ БСП за България“ Владимир

...
Народният представител на АБВ в ПГ БСП за България“ Владимир
Коментари Харесай

Народният представител на АБВ Владимир Маринов гласува против решението за предоставяне на военнотехническа помощ за Украйна

Народният представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Владимир Маринов гласоподава срещу парламентарното решение за даване на военнотехническа помощ за Украйна.

Той изясни, че позицията на АБВ е поредна от първия ден и тя гласи, че единственият път за решение на спора в Украйна е пътят на дипломацията, а не военният. Маринов акцентира, че в нито един от трите плана, препоръчани за решение през днешния ден, не попада понятието „ дипломация “.

„ Така и не ми стана ясно какво, в действителност, желаеме да предоставим на Украйна, каква е неговата стойност, от кое място ще дойдат парите и кой ще ги заплати, тъй като такива пари в държавния бюджет няма. Иначе в бюджета би трябвало да бъдат направени промени и те би трябвало да станат за сметка на някакви други разноски “.

Маринов разяснява днешните събития в Народното събрание като проява на преданост към западните си сътрудници сервилно държание към условията, които през днешния ден пристигнаха от Украйна и цялостна липса на отбрана на българския народен интерес.

„ Видяхме много съществено болшинство в Народното събрание, което гласоподава това решение. За страдание, част от това болшинство беше и ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ “, сподели в умозаключение Владимир Маринов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР