Правителствено мобилно приложение за мигранти, търсещи убежище на южната граница,

...
Правителствено мобилно приложение за мигранти, търсещи убежище на южната граница,
Коментари Харесай

Мобилно приложение Border Patrol за мигранти, търсещи убежище в САЩ, е противоречиво и от двете страни на имиграционния дебат

Правителствено мобилно приложение за мигранти, търсещи леговище на южната граница, стана противоречиво и от двете страни на имиграционния спор.

Съединени американски щати Митническата и гранична отбрана (CBP) споделя на уеб страницата си, че приложението CBP One за насрочване на срещи на пунктовете за влизане в Съединени американски щати е „ повишило потенциала на CBP да обработва мигрантите по-ефективно и проведено, като в същото време отстранява безскрупулни контрабандисти, които заплашват и печелят от уязвими мигранти. "

Amnesty International обаче съобщи в отчет, оповестен тази седмица, че наложителното потребление на приложението за търсещите леговище е „ очевидно нарушаване на интернационалното право за правата на индивида и бежанското право “.

Правозащитната организация споделя, че приложението основава „ пластове от трудност и трудности пред един към този момент провокационен развой “.

Мигранти на границата на Съединени американски щати в Ел Пасо, Тексас. ( John Moore/Getty Images)

Ана Пикер, шеф за Ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР