Народният представител Делян Пеевские подал сигнал до Инспектората къмВисшия съдебен

...
Народният представител Делян Пеевские подал сигнал до Инспектората къмВисшия съдебен
Коментари Харесай

Пеевски поиска от ВСС проверка на магистратите, пуснали садиста от Стара Загора

Народният представител Делян Пеевские подал сигнал до Инспектората къмВисшия правосъден съветс искане да се извърши цялостна и задълбочена инспекция на дейностите на правосъдния съставна Окръжен съд-Стара Загора, довели доосвобождаването от ареста на обвинения за жестокото закононарушение против 18-годишно момиче- бруталното принуждение провокира бурни реакции на отвращение измежду обществеността.

В сигнала се показва, че еабсолютно неприемливо сходно зверствода се случва в цивилизована европейска страна, оповестиха от партия Движение за права и свободи.

" Същевременнодействията на съответни магистрати, в случай че жертвата на закононарушението е обезобразенаи е в сериозно положение,пораждатизключително многовъпроси, в това число по отношение на основанията на съда за квалификацията на осъщественото действие като лека телесна щета ", показват в своята позиция от партията.

В настояването си ДелянПеевски настоява- ако при проверкатасе откри осъществено нарушениепри разглеждането на въззивното наказателно дело с докладчик арбитър Татяна Гьонева,Инспекторатът към Висшия правосъден съвет да упражни законовите си правомощияс оглед реализирането на съответната отговорност.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР