Народните представители ще разискват относно състоянието на „Български пощи“ ЕАД

...
Народните представители ще разискват относно състоянието на „Български пощи“ ЕАД
Коментари Харесай

Депутатите ще разискват състоянието на „Български пощи“

Народните представители ще разискват по отношение на положението на „ Български пощи “ ЕАД - неизплатените заплати на чиновниците и хакерската офанзива. На въпроси ще дава отговор вицепремиерът Калина Константинова.

Пред депутатите ще застане и общественият министър Георги Гьоков във връзка със спазването на правото на свободно сдружаване на служащите и чиновниците в „ Липхер-Хаусгерете Марица “ ЕООД.

Министър на опазването на здравето Асена Сербезова ще дава отговор на 7 въпроса, сред които за уволнението на заместник-директора на РЗИ – Пловдив, както и за структурните промени в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Александровска “ ЕАД.

В парламентарният надзор ще вземат участие още министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, както и министрите на екологията Борислав Сандов, на превоза Николай Събев, на електронното ръководство Божидар Божанов, на енергетиката Александър Николов, както и на туризма и външните работи – Христо Проданов и Теодора Генчовска.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР