Народните представители от ПГ на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен

...
Народните представители от ПГ на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен
Коментари Харесай

ГЕРБ – Варна застава зад кмета на село Бояна и семейството ѝ, които се оплакват от системен тормоз

Народните представители от ПГ на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен регион, застанаха твърдо и изрично с поддръжката си зад законно определения кмет от ГЕРБ на село Бояна, община Вълчи дол, Бергюл Тефикова / победител още на I тур с близо 64% от гласовете на локалния вот/  и фамилията ѝ, подложени на систематичен душевен и институционален тормоз. Това те показаха в своя позиция, публикувана до медиите.

„ Посетихме през днешния ден селото, срещнахме се с Бергюл Тефикова и брачна половинка ѝ Светослав Иванов, с локалните хора, както и с общинското ръководство  и определени общински съветници от ГЕРБ в община Вълчи дол и се уверихме, че подаденият сигнал до нас дава цялостни учредения за паника и безпокойствие. Ще предприемем всички правни и институционални дейности за определяне на действителните обстоятелства и

условия, довели до този непрекъснат тормоз и напън над Тефикова и фамилията ѝ. Ще настояваме всички въвлечени в умишлена институционална корист с власт да понесат своята отговорност и последствия, планувани от закона “, пишат от пресцентъра.

„ През  последните 3 години се затвърждава рисковата наклонност институциите да бъдат употребени за политически и персонални репресии. А дали не сме очевидци и на действителното връщане и налагане на културата на доносничество и на набеждаването като инструмент за кавга и вендета по отношение на политическия конкурент?! Обществеността ще бъде детайлно осведомена с обстоятелствата и резултатите от нашите дейности по съответния случай в село Бояна, който може да се окаже, че не е казус в политическата картина  у нас “, пишат още от ГЕРБ Варна като позицията е подписана от Даниел Митов, Павел Христов и Бранимир Балачев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР