Народни рецепти срещу липоми Липомите не причиняват дискомфорт, те са

...
Народни рецепти срещу липоми Липомите не причиняват дискомфорт, те са
Коментари Харесай

Народни рецепти срещу липоми: премахнете ги лесно и безболезнено

Народни предписания против липоми

Липомите не предизвикват дискомфорт, те са единствено естетически проблем.

За тези, които към момента не желаят да легнат под скалпа, може да тестват предписания за естествено излекуване и унищожаване на липомите, които оказват помощ в множеството случаи.

Най-често, липомите се появяват по главата, ръцете, гърба, шията, краката и други елементи на тялото.

Липомът е незлокачествен израстък, състоящ се от мастна тъкан. Той като предписание е неусетен и се движи при досег. Появява се на разнообразни елементи по тялото и даже по стомаха.

Поради погрешно хранене, живот без физическа интензивност и неприятна пъргавина на червата, нездравословните субстанции не се отстраняват навреме от тялото по този начин се появяват липомите.

При разкриване на липома се предлага мастната тъкан с размери към 2 см. да се разтвори по-лесно посредством консумация на специфични лечебни субстанции, а от по-големите се взема тестов материал, с цел да се дефинира дали това в действителност е доброкачествена мастна тъкан, а не недоброкачествен израстък.

За да се предотврати по-нататъшната поява на липоми, тези които имат проблематична кожа (акне, себорея) би трябвало деликатно да се грижат за себе си и да употребяват разнообразни измиващи гелове и пилинг.

Диетата би трябвало да съдържа повече целулоза (зеленчуци и плодове) и пълнозърнести храни, най-малко мазни храни, въглехидрати и сладкиши.

Съществува и генетична предразположеност към развиване на липомите, тъй че евентуално липомите сигурно ще се появят, само че в случай че внимавате те ще са по-малко.

Рецептата, която е помогнала на доста хора да отстранен липомите, е доста елементарна. Трябват ви единствено брашно и мед.

Направете примес от брашно и мед с дебелина 1 сантиметър и размер, нужен за покриване на цялата мастна тъкан. Получената маса не би трябвало да е прекомерно лепкава.

Поставете сместа върху мастната тъкан и я фиксирайте с книжен салфетка или марля, тъй че да не нацапате облеклата си. Оставете за 36 часа, по-късно пригответе нова и повторете процедурата. След седем дни тъканта би трябвало да се спука и да изхвърли гнойта.

Друг способ за премахване е апитерапията или ужилването от пчели.

Необходими са единствено две ужилвания от пчела в региона на липома и той би трябвало да изчезне след седем дни. Това се отнася единствено за хора, които не са алергични към ужилване от пчели.

Третият способ за унищожаване на липомите е потреблението на прополис. Нанесете прополис върху проблематичното място и повтаряйте процедурата постоянно няколко дни.

За четвъртата рецепта са ви нужни единствено един жълтък и готварска сол: 2 супени лъжици сол и 1 жълтък.

Втривайте тази примес 3 до 4 пъти дневно. Липомите изчезват в границите на 2-3 дни.

Компреси с каланхое и чесън
Начукайте свежо листо каланхое в хаванче и го поставете като компрес върху липома, фиксирайте с превръзка, с цел да останете за една нощ. Лечението продължава две до три седмици.

Вижте още: Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

Начукайте скилидка чесън в хаванче, прибавете две или три капки растително масло, разбъркайте и нанесете върху липома.

Оставете 20 минути да изсъхне. След това изплакнете с топла вода и намажете с 20% прополисов разтвор. Правете процедурата три пъти дневно, до момента в който липомът изчезне.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР