Наркоман опита да свие спортен екип, като го облече и

...
Наркоман опита да свие спортен екип, като го облече и
Коментари Харесай

Наркоман опита да свие спортен екип от Метро

Наркоман опита да свие състезателен екип, като го облече и потегли да излиза от магазина. Куриозната кражба е станала в неделя в магазин Метро на бул. „ Санкт Петербург “ в Пловдив.

Охраната на хипермаркета забелязала съмнителното държание на един от клиентите. След като го наблюдавали на камерите, пазачите забелязали, че мъжът влиза в една от пробните, а по-късно излиза, нагизден в други облекла.

При опита да напусне комерсиалния обект, 35-годишният пловдивчанин бил арестуван от гардовете и предаден на полицията. Оказало се, че той е направил опит да открадне маркови маратонки и спортен екип, на обща стойност към 170 лв..

За да не бъде оголен, апашът влезнал в магазина, въоръжен със специфични клещи, с които отрязал алармиращите отбрани на стоките, набелязани за задигане.

Същия ден в комерсиалния обект е бил хванат и различен наркозависим апаш. Той пък пробвал да отнесе, без да заплати, бутилка маркова водка с цена над 100 лв.. Той също обаче е бил заловен и ще дава отговор за похищението.

Предстои материалите по формираните бързи производства да бъдат импортирани в районната прокуратура.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР