Нарекох Юлиан Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения, защото

...
Нарекох Юлиан Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения, защото
Коментари Харесай

Войната продължава! Диана: Вергов се изгаври с Българската Коледа

" Нарекох Юлиан Вергов " урод " и " рецидивист с психологични отклонения ", тъй като се изгаври с една извънредно благородна самодейност - " Българската Коледа! ", сподели актрисата Диана Димитрова. Тя напомни по какъв начин нейният известен сътрудник е поместил в края на ноември 2017 година своя фотография от... тоалетната на Народния спектакъл.

" Само три седмици преди да бъде водещ на церемонията в Народния спектакъл, господинът разгласява фотография във фейсбук страницата си със събути гащи по какъв начин се изхожда брутално по огромна потребност в тоалетната на Народния спектакъл. На фотографията се виждат голите му задни елементи. Господинът я разгласява три седмици преди да бъде водещ на " Българската Коледа ", която също се организира в Народния спектакъл ", изригна звездата от " Откраднат живот ".



Вчера Димитрова помести просторен пост, в който твърди, че Вергов манипулира публичното мнение у нас в своя изгода, до момента в който на процедура в своите фотоси, дейности и обществени самопризнания се е самопредставил в радикално друга светлина. За което Димитрова си е разрешила да го назова с " обидни " съгласно него квалификации в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР