Наред със световноизвестни звезди като Салма Хайек, Гал Гадо, Майкъл

...
Наред със световноизвестни звезди като Салма Хайек, Гал Гадо, Майкъл
Коментари Харесай

Гостите на Оскарите: Салма Хайек, Гал Гадо и… Николина Ангелкова

Наред със световноизвестни звезди като Салма Хайек, Гал Гадо, Майкъл Дъглас и редица други, на най-бляскавото събитие в Холивуд участва и… българският Министър на туризма Николина Ангелкова.

Тя сама разгласява поредност от фотоси със звездите на блестящото събитие, уточнявайки във всяка една обява, че е там „ в персонално качество”.

„ За мен е огромна чест да съм тук на юбилейната 90-та гала по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия кино свят. Ще продължим да промотираме България посредством силата и въздействието на киноиндустрията, киното има милиони почитатели и доста ни оказва помощ. Вярвам, че това ще докара до триумф. Изключително доста благодаря на всички мои приятели-актьори, които персонално ме поканиха”, написа Ангелкова в страницата си във „ Фейсбук”.

Присъствието ѝ на Оскарите провокира полярни мнения в обществените мрежи.

От една страна някои хора се зарадваха, че тя е там и е съумяла да се допре до холивудския искра, а от други попитаха дали е отпътувала на държавни разходи.

На доста места Ангелкова персонално е дала отговор, че тя е там на персонални разходи, а не в качеството си на министър. Това пък повдига въпроса по какъв начин по-точно популяризираме страната си на Оскарите?

Появиха се мнения и във връзка със застрояването на Пирин.

„ Успяхте ли да поговорите с Леонардо ди Каприо за Пирин, който държавното управление, което представлявате, възнамерява да унищожи?”, попита Добромир Добрев под една от изявленията на Ангелкова.

„ Мартин Макдона можеше да популяризира Слънчев бряг на три билборда, а Гийермо дел Торо – да мистифицира лековитата форма на водата в Павел баня. Пиарите не Ви ли брифнаха по тази опорка”, попита различен консуматор под фотосите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР