Напусналият парламента депутат от Продължаваме промяната Георги Гвоздейков, който ръководи

...
Напусналият парламента депутат от Продължаваме промяната Георги Гвоздейков, който ръководи
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков пита: Кой саботира доставката на хеликоптер под наем?

Напусналият Народното събрание народен представител от " Продължаваме промяната " Георги Гвоздейков, който управлява плана за въздушна здравна помощ (HEMS), внесе още изясненост след днешното намерено съвещание, на което трябваше да се решат много от проблемите.

46-годишният експерт, който преди този момент два пъти е отказал да оглави плана, показа позицията си в профила си във Facebook.

Ето какво написа Гвоздейков:

" Днес се организира намерено съвещание по Производство номер: КЗК/58/2023.

Съвсем предстоящо, " заинтригуваният " жалбоподател не почете съвещанието, с цел да поддържа претекстовете си в жалбата против решението за разкриване на социална поръчка, и да добави нови такива пред комисията в Комисия за защита на конкуренцията.

Жалбоподателят, в лицето на " УИЛИНК ООД ", потъна в нищото, там откъдето в действителност пристигна.

Въпросът кой задейства " УИЛИНК ООД ", да саботира доставката на хеликоптер чартърен, остава още веднъж без отговор и отворен!

На откритото съвещание ние още веднъж потвърдихме мнението си и поискахме от Комисия за защита на конкуренцията да отхвърли жалбата заради недопустимост.

Очакваме с неспокойствие до няколко дни окончателното решение на Комисията за защита на конкуренцията, което се надяваме откровено, да бъде в интерес на обществото, а не в полза на тези от нищото! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР