Напусналият бТВ шеф на новините Антон Хекимян е кандидатът на

...
Напусналият бТВ шеф на новините Антон Хекимян е кандидатът на
Коментари Харесай

ГЕРБ показа Хекимян за кмет на София

Напусналият бТВ началник на новините Антон Хекимян е претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

Хекимян се появи в компанията на Томислав Дончев и шефа на Общинския съвет Георги Георгиев пред Общинската изборна комисия.

Той сподели, че е взел решението изцяло умишлено. Всичко се е случило предходната седмица, имах персонална среща с господин Борисов и от него получих поканата, сподели журналистът.

Разбрах, че имам номинации от структурите на партията и желаех време да помисля.

Получих увещание, че ще мога независимо да вземам решенията си, сподели още Хекимян.

През целия си път аз съм бил пред камерите, и като обществена персона, добави той. Никога не съм имал какво да укривам, не считам, че пред камера може да се скрие нещо. Съобразявал съм се с всичко да запазя и моето име като публицист, и името на медията, сподели Хекимян.

Всичко в моя живот е обществено, фамилното ми състояние е ясно. От 20 години пребивавам в София. Дойдох на 29 септември преди 20 години за пръв път, сподели той.

През това време съм подлагал на критика, обсъждали сме дейности на Столична община и съм имал персонално коментар по всеки един проблем и като водещ. Визията ми за София е да бъде още по-моделен град, още по-зелен, отворен към вложения, към младежите, само че на първо място поставям като акцент образованието. То ще донесе по-голям капацитет, фрагменти и ще развие столицата.

Не не помня и вложенията, несъмнено, сподели Хекимян.

19 години съм публицист – от стажант, през кореспондент, през водещ на най-гледания утринен блок. Преди 3 години поех поста шеф Актуални излъчени в бТВ. Получавайки предлагането да бъда претендент на ГЕРБ, си дадох сметка, че желая да работя за обществото и да продължа това – просто от другата страна, изясни мотивацията си Хекимян.

Според него големи са възможностите за триумф, само че това, което ще направя, е да бъда покрай хората, както постоянно съм бил, сподели още той. Аз пребивавам с проблемите на града, обичам София в действителност.

Основната ми мотивация е да направя най-хубавото и за себе си като жител, и за жителите.

Той обаче ревизия на ремонтите, само че дано първо спечелим изборите.

Никога не съм се съобразявал с никого. Човек самичък извървява пътя си, само че е доста значимо с кого го извървява. Имал съм като екип най-хубавите публицисти в България и им дължа доста, сподели Хекимян.

Разчитам на екипа, който ще прави най-хубавото в София. Трябва да сте сигурни в това. И на мен не ми харесват по какъв начин стоят жълтите павета, само че дано забележим картината от горната страна – какво е направено, какъв брой доста е направено за този град.

Няма разрушен бул. сега, няма тъмни улици, аз не пътувам и вие не пътувате по такива, заключи Антон Хекимян.

Георги Георгиев благодари на Хекимян, че е избрал страната на професионилистите. Битката ще е с популизма, само че ние ще успеем, безапелационен е той.

Дойдохме през днешния ден тук не да записваме господин Хекимян, а да записваме успеха, сподели той. След като един от най-върлите ни критици одобри наминацията ни за кмет, няма от какво да се опасяваме, добави той.

Антон Хекимян ще води листата и за общински съветници, втори е Георги Георгиев, а трети – един от най-успешните предприемачи Любомир Минчев, който даде обещание да работи за дигитализацията на столицата, тъй че София да е същински европейски интелигентен град.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР