Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе неочаквано не само

...
Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе неочаквано не само
Коментари Харесай

Евгени обясни защо не даде роза на Мони

Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе ненадейно освен за феновете, само че и за останалите участнички във формата, макар че някои от тях сигурно единствено това и са чакали. Зенгинер предизвикваше значително злост към себе си от съответни свои съпернички. 

Най-близките й приятелки във формата обаче, проляха няколко сълзи, когато стана ясно, че точно тя е идната, която напуща лукса и екзотиката, както и опцията да завоюва сърцето на Евгени. В снощния епизод обаче, Евгени въпреки всичко видя, че на Пам продължава да ѝ е кофти, че Мони си е тръгнала, и реши да се обоснове за решението си да не даде роза на приятелката ѝ.

" Видях, че малко се разстрои на последната гала, тъй като с Мони бяхте близки. За мен беше значимо да повеждам връзка с нея, само че останах с чувството, че просто тя не води до на никое място ", прям бе Генчев за изненадващото си решение.

" Не беше задължен да се обясняваш за това и по принцип не искам да обсъждаме други дами, когато сме уединено ", отвърна с усмивка XXL моделката, след което сред двамата последва прегръдка.

За разлика от Пам обаче, изявените съпернички на Мони – Габи и Елисавета, са на върха на щастието. Двете даже започнаха въодушевено да нищят другарството на Айлин и Валерия, което е сложено на тестване, откакто Евгени засвидетелства интерес и към двете им.

" Няма по какъв начин да са сякаш най-хубави приятелки, пък и двете да го мляскат ", безапелационни са те.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР