Напуска ли Никол Станкулова телевизията? Годината на Зеления дракон, която

...
Напуска ли Никол Станкулова телевизията? Годината на Зеления дракон, която
Коментари Харесай

Напуска ли Никол Станкулова телевизията?

Напуска ли Никол Станкулова малкия екран? Годината на Зеления змей, която ще настъпи през февруари 2024-та, ще донесе доста промени в живота на красивата ни синоптичка. Това призна персонално тя.  Но с думите си малко тормози феновете. Станкулова разкри, че работи върху няколко напълно нови планове и се надява те да видят своята добра реализация през идната година.

“Вярвам, че това ще е една извънредно сполучлива година за мен в работен проект, само че към този момент не мога да издам освен това. Разбира се, постоянно съумявам да отделя време за фамилията и за околните си хора, което е най-важно ”, сподели Станкулова.

Думите й обаче тормозиха много фенове, които се изплашиха, че Николчето може да се откаже от прогнозата за времето

Красавицата я води към този момент доста години, а феновете се притесняват, че тя може да се отдаде на нещо напълно друго и настрана от малкия екран.

“Ааа, не! Без Никол няма да гледаме Нова ТВ. И да е решила да напуща, да я спрете и да не й позволите. Няма единствено онази кобила Натали Трифонова да се счита за велика. Никол е в пъти по-красива, по-стилна и умна от нея, не си я даваме ”, разясняват в нета.

Вероятно обаче Станкулова няма да се откаже от ефира, а новите й планове ще са свързани тъкмо с него.

Източник: Crimes.bg

Още вести четете в категорията Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР