Напук на пандемията, фолкпевицата Преслава отпраши за Турция. Красавицата се

...
Напук на пандемията, фолкпевицата Преслава отпраши за Турция. Красавицата се
Коментари Харесай

Преслава на секс туризъм без Паола

Напук на пандемията, фолкпевицата Преслава отпраши за Турция. Красавицата се похвали, че е отседнала в първокласен хотел в Истанбул. Пътешествието е изненада от мъжа й Павел, с който са дружно към този момент повече от три години. Бизнесменът подари на обичаната си почивка, а мотивът е идният Свети Валентин. До 14 февруари има още много време, тъй че същинският мотив за пътуването остава загадка.

„ Свети Валентин пристигна по-рано за мен тази година ", написа певицата под една от фотосите си, тъй че можем да приемем, че тя просто се е отдала на любовен туризъм единствено с мъжа до себе си. Изпълнителката преглежда исторически забележителности, само че сигурно пазари и по бутиците в мегаполиса без щерка си Паола. Припомняме, че множеството ВИП-аджийки тази година избраха далечни дестинации като Малдивите и Занзибар, само че преси е почитател на южната ни съседка.

През есента на 2020 тя бе на дълга отмора в прочут морски курорт, а в този момент се любува на най-големия турски град. Там работи и нейният обичан еластичен хирург, при който си клъцна носа през 2019 година. Дали тя е навестила доктор Селчук Язан няма и да разберем, в случай че певицата не се реши на нова намеса.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР