Напротив, преди години, когато сегашният премиер Бойко Борисов беше в

...
Напротив, преди години, когато сегашният премиер Бойко Борисов беше в
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР оправда Бойко Борисов за уж разбита преди години престъпна група

Напротив, преди години, когато сегашният министър председател Бойко Борисов беше в центъра на медийното внимание поради интервенция " Сахара ", е било хванато рекордно количество хашиш. Но при разбиването на такива групи постоянно остават лица, които се реорганизират . Така основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов изясни за какво в действителност в нощта на събота против неделя (16-ти против 17-ти септември) на Министерство на вътрешните работи се наложи да разрушава проведена незаконна група, която сякаш е била разрушена преди 5 години.
Сега разплитането на този случай потегли от убийството на таксиметров водач, който е имал желание да проговори за незаконната активност на групата пред управляващите.
Над 1 кг марихуана, 1 кг екстази, амфетамини, 100 грама кокаин – това е откритото количество опиати след следващата среднощна интервенция на Министерство на вътрешните работи в София, този път в региона на " Младост ". Информацията беше доказана от Маринов пред Нова телевизия.
Случаят " Адриан Златков "
Информацията, която излиза в медиите, няма нищо общо с обстоятелствата, съобщи Маринов. Така той отговори на въпроса дали бащата на Адриан – Тони Златков, в действителност преднамерено не е потърсил помощ от Министерство на вътрешните работи, а е предпочел самичък да съобщи откуп, с цел да бъде върнат синът му.
" Силата на нашите способи и механически средства идва тогава, когато не се споделя за тях. Мога да ви уверя, че е направено всичко, което е разрешавала обстановката все още ", сбит беше Маринов по въпроса какво свърши Министерство на вътрешните работи по знаковия случай и за какво още няма арестувани. " Ясно е, че страната е по-силна от всяка една формация, само че е въпрос на време, тъй като това, което оказва помощ, е алчността на нарушителите. Трябва време, с цел да се получат спорове в групата, с цел да стартира да изтича информация ", изясни служител на реда номер едно на България. И увери, че Министерство на вътрешните работи не чака да се случи второ или трето похищение.
Случаят " Лазар Влайков "
Дали синът на убития Наско Тонкев – Димитър, е бил натопен за разпространяване на опиати? На този въпрос Маринов съобщи, че казусът „ няма по какъв начин да е отмъщение”, тъй като доказателства са събрани още преди Наско Тонкев да бъде убит. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи персонално ревизирал от кой момент Министерство на вътрешните работи е почнало да работи по случая с Димитър и това станало преди да загине татко му.
Чакаме експертизи, следствието към този момент е в прокуратурата и като стане ясно какъв е резултатът от експертизите, ще се разбере кой е стрелял, разяснява Маринов убийството на Тонкев. А представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова посочи, че очевидците по случая дават разнообразни показания и към този момент са подготвени част от експертизите.
Случаят " Емко "
Днес, 20 септември, от 11:00 часа чиновници на оръжейната компания " Емко " ще стачкуват пред Народното събрание. Попитан за случая, Маринов съобщи, че в склад на " Емко " били открити 100 сандъци с муниции, за които даже не можело да се каже, " че се съхраняват ". Тече инспекция, сътрудниците считат, че все още нарушаванията не са отстранени, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Припомняме, че министърът на стопанската система Емил Караниколов към този момент съобщи, че на 25 септември работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) би трябвало да показа нова констатация за изискванията за предпазване на муниции от " Емко ". Лицензът за импорт и експорт на компанията е лишен за 6 месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР