Напрежението в Украйна расте. Очевидно е, че Русия не изтегля

...
Напрежението в Украйна расте. Очевидно е, че Русия не изтегля
Коментари Харесай

Даниел Митов нападна Радев и Петков за позицията им към конфликта с Украйна

Напрежението в Украйна пораства. Очевидно е, че Русия не изтегля силите си от границата в Украйна. Ентусиазмът, че техниката се изтегля, се оказа подправен.

Целта на Руси е да корпурира тези територии- донецк и Луганск в Украйна. И че техни депутати в съветския парламент ще могат да блокират всичко. Планът не сработи. Кремъл имат към този момент изменена планове към тези територии. Провокациите се ускоряват. съветската страна търси провокации посредством своите проксита в Украйна.

Не зная дали газовите доставки са най-голямата опасност за България. Не мога да си показва, че Путин ще спре газа на Ердоган и Сърбия. Русия също не желае да си скапва връзките с Унгария и Виктор Орбан. Военен спор до България си е риск. Трябва да се укрепи наличието на наши съдружници.

Най-вероятно потокът на хора ще тръгне на Запад. Необяснимо е по какъв начин е допустимо в диалог, който визира националната сигурност, Русия да не бъде споменавано. Не слушам оценки от Румен Радев. Той заобикаля да дава оценки за Русия. Премиерът също е внимателен. България е едва звено и не може да отбрани интереса си. не можем да разсъждаваме оттатък личните си граници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР