Напрежението в Септември ескалира. Едни протестират, че кмета на общината

...
Напрежението в Септември ескалира. Едни протестират, че кмета на общината
Коментари Харесай

Напрежението в Септември ескалира, роми сред протестиращите

Напрежението в Септември ескалира. Едни стачкуват, че кмета на общината е заслужен човек и не би трябвало да бъде свалян от поста си, а други считат, че той заслужава да бъде тестван от прокуратурата, предава Нова телевизия. 
Адвокат Николай Баташки, който е подал сигнал против кмета също бе в центъра на града: "Търсим истината. Питаме къде са парите. Този човек е заключен от прокуратурата, не от нас. Къде са милионите. Ние сме срещу модела "Рачев ". Има корист с публични поръчки за правене на улици ", сподели той, само че бе освиркан и линчуван. 
"Не може да стопираме един деятелен кмет, не може 5 индивида да го стопират ", разкрещя се внезапно мъж. Арнаудова огласи шокиращи данни за далаверите на кмета на Септември, на мушката са и други градоначалници! Хората, подали сигнал против кмета напуснаха митинга в центъра на града поради повишаващото се напрежение. Впечатление прави, че хората бяха излязли с големи плакати. Сред стачкуващите имаше и доста хора от ромски генезис, само че също по този начин кметове от други обитаеми места и общински съветници. 
"Не съм от общината, кметът на мен пари не ми е дал. Тук съм, тъй като желая да се върне, той работи с обсег и виждаме по какъв начин работи ", разкри стара дама. Хората считат, че вчерашната акция е била безпределно показна и не е това методът да бъде арестуван кметът. Жена се разкрещя какъв брой доста е направил арестуваният кмет, а хората внезапно се разкрещяха в поддръжка на думите й.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР