Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на

...
Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на
Коментари Харесай

Шампионът "Перуджа" срещу "Модена" в дуел за място на финала

Напрежението в италианското волейболно състезание се повишава до точката на шупване! Тази вечер ще можете да наблюдавате последния пети мач от полуфиналната серия сред " Перуджа " и " Модена " в ефира на RING. Срещата стартира в 19 ч.

Снимка: legavolley.it

Шампионите са притиснати до стената и се нуждаят от наложителен триумф, с цел да се класират за край, където към този момент чакат Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова ".

" Перуджа " изигра един от най-слабите си мачове през сезона, отстъпвайки с 0:3 гейма на тима на Хулио Веласко преди два дни и повдигна доста въпросителни преди последния двубой сред двата тима.

Снимка: legavolley.it

" Дяволската обсада " потвърди, че е подвластна значително от огромната звезда Вилфредо Леон.

Двубоят ще бъде по-специален и за треньора Лоренцо Бернарди, за който медиите на Апенините оповестиха, че в случай че първенците отпаднат, ще бъде освободен.

Снимка: legavolley.it

" Модена " към този момент направи повече от задоволително в тази полуфинална серия, стигайки до решителен финален мач номер 5. Иван Зайцев и Бартош Беднорц накараха " Пала Панини " да се изправи на крайници след страхотната си игра в четвъртата среща.

Предстоящият конфликт в " Пала Бартон " сигурно ще бъде още по-емоционален и надалеч по-труден за играчите на Хулио Веласко, които обаче ще имат психическо преимущество.

Снимка: legavolley.it

Кой ще бъде вторият финалист в италианското състезание - първенецът Перуджа или въодушевеният тим на " Модена "?

Отговорът - довечера от 19 ч. по RING!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР