Напрежението около втория сезон на култовото шоу Ергенът“ расте Не 22,

...
Напрежението около втория сезон на култовото шоу Ергенът“ расте
Не 22,
Коментари Харесай

Ето коя е първата участничка във втория сезон на „Ергенът“

Напрежението към втория сезон на паметното шоу „ Ергенът “ пораства

Не 22, както в първия сезон, а 25 претендентки ще се боричкат за сърцето на пианиста виртуоз Евгени Генчев.

Кои ще са дамите, които ще се състезават за сърцето и ръката на световноизвестния музикант, към момента се пазят в цялостна загадка. Но името на една от девойките, които ще търсят любовта в шоуто и ще се сътезават за международно известния пианист стана ясно.



Това е поп фолк певицата Крисия.Кристина Димитрова, както е същинското име на певицата, работи по заведенията още от 16 годишна. Тя е измежду новите попълнения на „ Пайнер “. Студентка е в Благоевградският алма матер, по специалността „ Народно пеене “.

Родената в Гоце Делчев изпълнителка впечатлява с хубав глас, естествена визия и елегантен сексапил.

С каква тактичност счита да омае пианистът, свирил на всички континенти по света, младата изпълнителка не се издава. Но несъмнено е решена да се пребори за сърцето на младия мъж.

Вторият сезон на сантименталното предаване ще води дамите на необикновено пътешестване, с цел да опознаят дружно с Евгени Генчев едно от най-красивото нещо -любовта.

Изпълнителят, стъпил на всички международни подиуми, е в цялостна подготвеност да разтвори душата си и освен за обичаното пиано, а и дамата. За тази дама, коато ще покори неговото сърце със своите качества.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР