Напрежението малко по малко започва да ексалира, след спорната дузпа,

...
Напрежението малко по малко започва да ексалира, след спорната дузпа,
Коментари Харесай

Смъртни заплахи към съдията на Реал - Юве, полицията разследва

Напрежението лека-полека стартира да ексалира, след противоречивата дузпа, която отсъди реферът Майкъл Оливър на мача сред Реал Мадрид и Ювентус от 1/4-финалите на Шампионската лига. Оливър и брачната половинка му Луси са се трансформирали в обект на обиди и даже са почнали да получават закани за живота си в споциалните мрежи, както и посредством текстови известия.

Полицията разтървала играчите на Реал и Ювентус

Припомняме, че реферът се прочу със полемичната дузпа, която даде за Реал в последните секудни от дуела с Ювентус. "Бианконерите " за малко да вкарат мача в продължения след 3:0 на "Сантиаго Бернабеу ", само че в последна сметка Кристиано Роналдо вкара от "бялата точка " за 3:1 и постави точка на разногласието, изхвърляйки "Старата госпожа " от конкуренцията. Стражът на гостите Джанлуиджи Буфон пък получи червен картон поради бурните си реакции към съдията, а след края на срещата се изрече досто остро по негов адрес.

Клатенбърг отбрани Майкъл Оливър: Той взе верни решения

Легендарният вратар съобщи, че Оливър има вместо сърце, отпадък в гърдите си. Така, целият футболен свят безусловно се раздели на два лагера. Макар Майкъл Оливър да няма профил в обществените мрежи, този на брачната половинка му мигновено е бил открит от ядосани почитатели. Те безусловно задръстиха страницата ѝ с обиди и закани, а след това са разкрили и телефонният ѝ номер. Започнали са да насочат закани и посредством текстови известия, които сега биват разследвани от английската полиция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР