Напрежение преди двубоя между Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ - Никозия.

...
Напрежение преди двубоя между Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ - Никозия.
Коментари Харесай

Сблъсък между агитките на „Ботев Пловдив” и АПОЕЛ в София


Напрежение преди дуела сред „ Ботев ” (Пловдив) и АПОЕЛ - Никозия. Около 16 часа на бул. „ Цариградско шосе ” в София поражда напрежение сред лагерите на двата футболни почитател клубая оповестява Нова телевизия..

Членове на двете агитки тръгнали едни към други непосредствено по булеварда, само че са били спрени от полицията и жандармерията. По информация от Столична дирекция на вътрешните работи има един потърпевш служител на реда при конфликта на „ Орлов мост ”. Той е признат в Клиника по неврохирургия във ВМА.

24-годишен мъж е с охлузване на гръден панер. Друг 21-годишен футболен почитател е с травма на лицето. И двамата са отказали хоспитализация. Сигнал за спречкването е получен от незабавна помощ в 16.17 часа. На място идват 2 коли за спешна помощ за 10 мин.

Екипът ни видя трима арестувани на " Орлов мост ". Всички те бяха привърженици на АПОЕЛ. Около 12 техни поддръжници са проверявани на място, а още 20 са арестувани в региона от агитката на „ Ботев ” (Пловдив), оповестиха за NOVA от Министерство на вътрешните работи. След приключването на инспекциите стана ясно, че общо 26 души са били арестувани. По информация на източници на NOVA у един от арестуваните са открити опиати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР