Напредващият с огромни крачки в света на футбола Гави също

...
Напредващият с огромни крачки в света на футбола Гави също
Коментари Харесай

Гави също се оказа потърпевш от финансовите проблеми на Барселона

Напредващият с големи крачки в света на футбола Гави също се оказа пострадал от тежкото финансово положение на Барселона, тъй като Ла Лига е отказала да записва новия му контракт, оповестява “Марка ”. Наскоро18-годишният гений подписа нов договор, само че в този момент от Лигата са оповестили, че това съглашение не може да бъде утвърдено, тъй като с него се надвишава тавана на общата сумата за заплатите, която каталунците имат право да дават. Както е известно, управлението на Барса прави всевъзможни опити да се вмъкне в рамките, само че постоянно това не се получава.

Освен това през вчерашния ден беше преустановен договорът на Жерард Пике, който се отхвърли от футбола, а и беше отписан Мемфис Депай, който отиде в Атлетико Мадрид. Така техните досегашни хонорари бяха отстранени от общата сметка, само че това отново не е задоволително.

За Гави това в този момент значи, че той все по този начин не се води част от първия тим и остава с аматьорски контракт, изтичащ през 2014 година, и доста ниска за качествата му заплата. Освен това той не може да смени номера на фланелката си от 30 на 6, какъвто беше проектът.

Не са били регистрирани още новите контракти на Роналд Араухо, Алехандро Балде и на вратаря Иняки Пеня.

Ако и през лятото обстановката не се промени, Барселона рискува да загуби някой от тези футболисти.
 12-годишният Гави вкарва на Реал Мадрид в седмата секунда при дебюта си 12-годишният Гави вкарва на Реал Мадрид в седмата секунда при дебюта си
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР