Напредването на технологиите ни позволява да организираме сами мечтаните пътешествия.

...
Напредването на технологиите ни позволява да организираме сами мечтаните пътешествия.
Коментари Харесай

4 мобилни приложения за пътешественици

Напредването на технологиите ни разрешава да организираме сами мечтаните пътешествия. Мобилните приложения ще оказват помощ на всеки фен на пътуванията. Резервации за хотели, най-хубавите заведения за хранене, пътешестване с въздушен или градски превоз - всичко това може да намерите в мобилните приложения.

 
Hopper


Приложението за хората, които обичат добре да възнамеряват пътуванията си. Екскурзиите могат да бъдат много скъпи, само че има няколко трика, с които това може да се промени. Няма по-досадно нещо откакто закупите билет, да видите, че няколко дни по-късно той е по-евтин. С Hopper можете да попълните дните си за пътешестване и той ще дефинира най-перфектната дата за вашето пътешестване.

Roadtrippers

На вярното място с верните хора, няма нищо по-добро от едно странствуване с кола . Roadtrippers ще ви помогне да организирате най-ултимативното прекарване. Приложението ще ви предложи направления, хотели, места за отдих, развлечение и даже някои скрити забележителности.
 пътешестване БНТ/BLISS
Citymapper

Ако сте задоволително смели да се изправите лице в лице с изцяло непознатите направления на градския превоз в непознат град, то Citymapper е за вас. Приложението ще ви даде всички способи да стигнете от точка А до точка Б, било то с кола чартърен, рейс, трен или метро.-->

Гугъл Translate

Дори най-подготвените фенове на пътешествията могат да попаднат в обстановка, където непознатият език е проблем. Съществуват голям брой приложения за превод, само че нито едно от тях не може да стъпи даже на дребния пръст на Гугъл Translate. Приложението има функционалността да превежда от диалект на текст, както и предлага функционалността да снимате с камерата си надпис на непознат език и той автоматизирано да стане понятен.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР