Напредъкът на България във всички сфери е видим за цяла

...
Напредъкът на България във всички сфери е видим за цяла
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с докладчика на ЕП по Регламента за Европол Агустин Диас де Мера

Напредъкът на България във всички сфери е забележим за цяла Европа и неоспорим принос за това има държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Това съобщи докладчикът на Европейския парламент за Регламента на Европол Агустин Диас де Мера по време на работна среща с ръководителя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Двамата разговаряха в Брюксел на съвещанието на взаимната група за парламентарен надзор на активността на Европол, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. По време на срещата Цветанов и испанският евродепутат разискаха плана за Програмен документ на Европол за интервала 2018-2020 година

Агустин Диас де Мера изпрати специфични поздравления на премиера Бойко Борисов и напомни отличното съдействие по времето, когато Борисов е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а той общоприет шеф на испанската полиция. „ Оценката на Испания и испанските служби за сигурност за работата ни с Борисов и с вас като вицепремиер и министър на вътрешните работи постоянно е била отлична. Радостен съм, че продължаваме да работим дружно “, сподели Диас де Мера пред Цветанов.

От своя страна ръководителят на ПГ на ГЕРБ срещна евродепутата от ЕНП с политическата обстановка в България и последните законодателни начинания на ГЕРБ и ръководещото болшинство в Народното събрание. Двамата се сплотиха към извода, че главните провокации пред системата за сигурност в Европейски Съюз и Европол остават проведената престъпност, киберпрестъпността и защитата на външните граници на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР