Направо кьоравото е ударил Виктор Стоянов със своята приятелка Мария

...
Направо кьоравото е ударил Виктор Стоянов със своята приятелка Мария
Коментари Харесай

Коя жена ще търпи гаджето й да "оправя" други и да се връща при нея: Е, Мария Тарашманова го прави!

Направо кьоравото е блъснал Виктор Стоянов със своята другарка Мария Тарашманова. Младото момиче, обичащо пътешествията, дава тип на естествена и интелигентна хубавица, само че действително май ще се окаже от вида " сгодни женички ", прощаващи и позволяващи на мъжа си всичко.

Заключението идва от обстоятелството, че Мария е скъсала с Виктор поради влизането му в " Ергенът " и с право. Тя не желала обичаният й да се занася с непознати дами, само че той я убедил, че го прави единствено, поради славата и да може да изкарва повече пари. Въпреки това Тарашманова къса с него и в риалитито той е в действителност ерген.

След като нацелува всички участнички, влюби се в едни и даже разкриха, че е преспал с други, той се върна при остарялото си гадже, което... го одобри. Двамата оповестиха връзката си месеци след края на шоуто, само че близки до Виктор настояват, че той не е спирал да кръшка, когато има похват.

" Как да не го прави, когато е схванал, че тя ще му елементарни още веднъж. На един мъж покажеш ли му, че си подготвена на всичко за него, не го търси повече. Ще ти се качи на главата, хоро ще тропа и даже няма да осъзнава какво ти предизвиква. Трябваше да го разкара един път и вечно ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР