Направил съм административния процес по изпращане и завършване относно канадското

...
Направил съм административния процес по изпращане и завършване относно канадското
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще подпишем предизборни принципи за бъдещото управление с ДБ и ИБГНИ

Направил съм административния развой по изпращане и довеждане докрай по отношение на канадското ми поданство. На документа написа 20-ти август. Моята работа като българин беше на 21-ви април да подам декларация, която работа съм приключил. Това съобщи в студиото на БТВ някогашният длъжностен стопански министър Кирил Петков.

По проблема с поданството той изясни, че в тази ситуация е по-сложно, тъй като има две юрисдикции – канадска и българска. Пеков беше безапелационен, че е подписал декларация през април, че не е непознат жител, тъй като е подал документи за отвод от канадско гражданско.

„ Ще приема мнението на Конституционен съд. Аз не усещам виновност никаква виновност. Пред себе си считам, че съм направил всичко, което се изисква от мен “, добави той.

Бившият стопански министър разяснява социологическите изследвания и възможностите на групировката за бъдещия парламент: „ Формирахме партия и към този момент имаме над 15%. Вярвам, че тези 30%, които поставихме, са изцяло действителни. Първите сътрудници, които обявихме, са Демократична България и ИБГНИ. Смятаме да подпишем документ, който след изборите да се трансформира в коалиция. Сега ще подпишем документ, който ще назовем „ Принципи на бъдещо ръководство “.

Той изрази вяра за положителни диалози с Има Такъв Народ, само че отхвърли да бъдат поканени за присъединяване в съглашението. Според него няма късмет да бъдат стартирани диалози с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Петков разяснява възможното систематизиране на постове в държавно управление: „ Бих се радвал правораздаването да бъде на Демократична България. В обществената активност бих се радвал на човек от ИБГНИ “.

„ Най-важното за мен сега е 121 депутати да бъдат достигнати. Толкова сме диалогични, че като седнем с нашите сътрудници да не слагаме условия “, изясни той.

Той видя Лозан Панов като добър основен прокурор, само че не и като президент.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР