Направих каквото мога за хората. Това е най-важното - хората

...
Направих каквото мога за хората. Това е най-важното - хората
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Направих каквото мога за хората, това е най-важното!

" Направих каквото мога за хората. Това е най-важното - хората да са удовлетворени и да решим проблемите. Кой го е приключил не е толкоз значимо ". Така Делян Пеевски отговори на публицистите за приноса му в довеждането на договарянията с протестиращите миньори и енергетици до триумф.

 

Журналистите имаха поради думите на Борисов, че вчера Делян Пеевски действително е водил договарянията и ги е довел до сполучлив край, колкото и да не им харесва на " красивитета ".  " Той направи доста от това, което слушах и с телефоните излъчвахте ", посочи водачът на ГЕРБ. 

Днес Пеевски акцентира, че в случай че енергийният министър се е подписал през вчерашния ден под нещо, което счита за неизпълнимо, незабавно ще му желаеме оставката. Ние сме дали доверието си на кабинета, само че то не е безгранично, разяснява националният представител от Движение за права и свободи.

 

Повод бе изявлението на министър Румен Радев, че седемте точки от подписаното през вчерашния ден съглашение сред премиера, министри, депутати и синдикати са " мъчно изпълними ".

Ако нещо не се извърши от обещанията към хората, ние ще бъдем с тези хора тук, начело, предизвести Пеевски.

Той акцентира, че на министърът на енергетиката е участвал и взел участие в договарянията за съглашението. Енергийният министър би трябвало да си мери приказките. Ако е имало нещо да каже, е трябвало да го каже, съобщи още Делян Пеевски.

Разбрах, че господин Борисов е споделил да идва незабавно. Нека да пристигна незабавно и да изясни какво има поради с изявленията си, уточни още Пеевски.

Напрежението на процедура е стихнало, стачкуват единствено още някои служащи от мините - разискват нещата. Надявам се да няма политически миг, тъй като видяхме, че някои партии се набъркват в митингите, разяснява Делян Пеевски.

Хората е хубаво да прочетат деликатно какво сме се споразумели с тях и ще видят, че е в техен плюс. Когато го осмислят, уповавам се всичко ще бъде наред, акцентира Пеевски.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР