Направи се и невъзможното, за да бъде свален ГЕРБ. Затова

...
Направи се и невъзможното, за да бъде свален ГЕРБ. Затова
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Имам чувството, че войната ще свърши, а ние ще продължаваме да спорим дали да помагаме на Украйна

Направи се и невъзможното, с цел да бъде свален ГЕРБ. Затова в този момент държавното управление е от две половини - по-консервативни, които обаче желаят предвидимост на страната и либерали. Някои от тях ръководят надали не с омерзение. И тази малагама от несъвместими неща в държавното управление докара хората до мнението, че в управлявящото болшинство ива един огромен вододел, който беше подхванат и от президента Радев, който от подкрепящ зае позицията на критикуващ. 

Това разяснява пред Нова тв политологът Стойчо Стойчев. 

От друга страна би трябвало да кажем, че даже в разделянето си ние успяхме да бъдем пасивни във връзка с тази формация в българското общество, която нараства и тя е главно от пацифисти и хората за неутралитет. Ние говорейки за това дали да оказваме помощ или не на Украйна, в реалност нищо не вършим и продължаваме да вършим нищо. Имам възприятието, че войната ще свърши, а ние ще продължаваме да спорим дали да ремонтираме украинската военна техника или не, уточни той.

Та по тази логичност обикновено е тези две половини на ръководещото болшинство взаимно да се редуцират до по-малки размери, което оставя да стърчат по-социолно структурираните партии като ГЕРБ. Не че ГЕРБ пораства, не, те стоят на едно място, уточни той.

Г-н Трифонов нищо фундаментално не е сграшил в своята партия, с цел да стигне Има Такъв Народ до състояние, в което до момента в който влезе в Народното събрание и се стопява. Но уви, по този начин стоят нещата. Такива избори имаме в последно време, че му съкратиха политическия живот, добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР