Направени са били проучвания кои имена носят най-много късмет на

...
Направени са били проучвания кои имена носят най-много късмет на
Коментари Харесай

Кои са най-късметлийските мъжки и женски имена?

Направени са били изследвания кои имена носят най-вече шанс на дамите и господата. За най-късметлийско женско име е било посочено Елена. Според учените, това е името, което оказва помощ на нежните създания да реализират задачите си и да изградят доста сполучлива кариера.

Проучванията сочат, че най-успешните дами в региона на политиката и стопанската система носят това име.
 20-те най-странни мъжки имена в България 20-те най-странни мъжки имена в България
Какво ли са си мислели тези родители? Понякога в устрема си да кръстят по автентичен метод своя правоприемник, родителите прекаляват и изм...

Друго женско име, носещо шанс, е Наталия. То също оказва помощ на притежателките си да догонят задачите си и да осъществят проектите си, без да срещат особена опозиция и спънки по пътя си.

Ирина и Татяна също се подреждат измежду имената, които носят шанс на своите носители.

Мария и Катрин са не по-малко желани заради същата тази причина. Мария е едно от най-разпространените имена у нас и до през днешния ден родителите го избират за своите деца.

Счита се, че дамите, носещи тези имена, са по-надарени от останалите. Те са извънредно изобретателни и постоянно са способни да изненадат близките и света с достиженията си.
 Новите най-смешни имена в България Новите най-смешни имена в България
Всички се смеем на хора със странни имена. Да, може би на тях не им е толкоз занимателно, само че си е напряко лицемерно, в случай че ги подминем. Защ...

Успехите им в региона на изкуството по никакъв начин не са за подценяване.

Сред мъжките имена за най-късметлийски се смятат Александър и Валентин. Александър обаче е на върха на класацията. Повечето мъже, които носят тези имена, се занимават с управлението на личен бизнес и са независими.

Те са в положение да натрупат голямо благосъстояние за негативно малко време и умеят да се оправят с всички компликации, които животът им сервира.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР