Направен ремонт от ВиК Перник (смяна на тръби) пред блок

...
Направен ремонт от ВиК Перник (смяна на тръби) пред блок
Коментари Харесай

След ВиК Перник - бедствие! А кой ще избърше сълзите на децата? ВИДЕО

Направен ремонт от ВиК Перник (смяна на тръби) пред блок 75 в квартал Тева в Перник. Ремонтът е завършил на 18 октомври 2022 година. И, както сме свикнали в такива обстановки, " след нас потоп ".

" Днес е 13 март 2023 година, или пет месеца след ремонта, още чакаме подизпълнителите на ВиК, които не знаем кои са, да дойдат и да си оправят нещата до дъно. Ние сме привикнали да чакаме по насила, само че за всеки случай ще изпратим материала и до някоя от централните медии.

Сълзите на децата, които се нараняват тука от камъните, са по-ценни от безхаберието на институциите, от които зависят довършителните работи. "

Това написа пенсионерка от Перник, на която евентуално също й се постанова да трамбова камъните, с цел да стигне до дома си. Гледката не е необикновена, евентуално всеки от нас има образец в това отношение. Но значи ли това, че би трябвало да се помиряваме?

" Това е техният почерк, като че ли са на археологически обект ", счита друга перничанка. " И ровят, и ровят, и ровят, и отново, и отново...

" Ще има да чакате ВиК да довършат нещо като хората. Те знаят единствено да унищожават и след тях злополучие... "

" Ами обикновено... в случай че общината им постановяваше наказания за несвършена работа, щеше да е друго! "







 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР