Напоследък все повече пътешественици избират city break пътуванията - това

...
Напоследък все повече пътешественици избират city break пътуванията - това
Коментари Харесай

3 дестинации за city break през есента

Напоследък от ден на ден пътешественици избират city break пътуванията - това са тези къси, само че пълноценни 3-4 дневни пътувания, които ви оказват помощ хем да се откъснете от всекидневието, хем да не надвишавате бюджета, само че и да не употребявате доста дни отпуск. По този метод си подарявате малко, само че пълноценно пътешестване, което ви дава опция да се обогатите като опознаете нов град и просвета, както и да прекарате пълноценно време с най-близките ви, надалеч от ежедневните грижи.

Болоня, Емиля-Романя

Градът е едно от скритите бижута на Италия. Районът на Болоня е прочут със своя балсамов оцет, Ferrari и любовта към изкуството. Емилия-Романя, чиято столица е Болоня, се счита за един от най- " вкусните " райони освен в Италия, само че и в цяла Европа. И не е изненада. Така че умерено можете да се отдадете на един кулинарен city break в Болоня като съчетаете пътуването си с посещаване на музея на Ferrari. Ако пък ви стане скучно, постоянно можете да отскочите до прелестната Флоренция, която се намира единствено на 40 мин. с бърз трен от Болоня. Там ви чакат пленяващо изкуство и невероятни вкуснотии. Флоренция е един от най-красивите градове на Италия, тъй че сигурно заслужава вашето внимание.
 Снимка 636749

Бари, Пулия

City break в Пулия постоянно е добра концепция. Много туристи, даже и тези, които са посещавали Рим или Венеция, настояват, че визитата на Пулия е достоверно италианско прекарване, което им е посочило същинското лице на Италия. Този район към момента не е обхванат от всеобщия туризъм и точно това прави дестинацията забавна. Пулия с две думи е изящен пейзаж, където усещане ще ви създадат както старите монументи, по този начин и елементарните къщи на локалните. Столицата на Пулия - Бари ще ви очарова със своята история, а в случай че имате повече дни разполагаем, то не пропускайте да се отбиете до най-известната забележителност в района - Алберобело. Там можете да се насладите на белите къщи трули, които сигурно сте виждали на фотоси. Заслужава си също да посетите Полиняно а Маре, Лече и Матера. Няма да съжалявате.
 Снимка 636748

Малага, Андалусия

Малага предлага съвършената рецепта за city break през есента. Полетите до испанската дестинация са извънредно комфортни, предлагайки опцията да заминете петък сутринта и да се върнете в неделя вечер. От друга страна, Малага е един прелестен град в района на Андалусия, който ще ви завоюва със слънчевото си време съвсем през цялата година. Малага е родното място на Пабло Пикасо, тъй че обезателно посетете музея, отдаден на творчеството му, в случай че сте фенове на изкуството. Други отличителни монументи на града, които не би трябвало да пропускате, са Крепостта Алкасаба, замъкът Гибралфаро от ХХ век, руините на Римския спектакъл, както и Катедралата де Малага, издигната сред ХVI и XVIII век. Ако пък имате повече време, постоянно можете да посетите и други градове и забележителности в Андалусия като Нерха, Ронда и Caminito del Rey.

Как да организирате своя city break бързо, елементарно и преференциално

Винаги можете да употребявате онлайн платформа за образуване на пътешестване, каквато е eSky.bg, която ще ви помогне да резервирате всеки детайл и то единствено с няколко клика.

Едно от главните преимущества на платформата е, че можете да комбинирате в една резервация. Закупуването на пакет от платформата постоянно е в пъти по-евтино от закупуването им поотделно. По този метод пестите освен пари, само че и скъпо време, като имате опцията да изберете пакет, съгласуван с вашите потребности. Дали желаете да спите в 5-звезден хотел или пък търсите по-бюджетен вид, от eSky.bg ще ви предложат разнородни пакети. Други преимущества, свързани с потреблението на тази услуга са, че:
Имате независимост при избор на час на тръгване на полета и самолетна компания, съобразена с нуждите; Широка гама от високо оценени хотели. Пакетите оферират хотели и други места за настаняване, които няма да намерите на никое място другаде; Голям избор от дестинации - известни места и не толкоз известни, част, от които не се оферират от множеството агенции; Гъвкавост при избора на дати - оферират както опция за избор на закрепени дати, по този начин и опцията за гъвкави дати. По този метод може да изберете избран интервал, в който желаете да пътувате като пред вас ще се пресъздават най-хубавите предложения за пакети за този интервал.
Не губете време в размишления дали да организирате през есента. Доказано е, че пътуванията, даже късите такива, вършат живота ни по-добър и се усещаме по-щастливи. Всеки има потребност от малко бягство, а есента е превъзходен сезон за пътувания. Времето е по-прохладно, липсват големите тълпи от туристи, което ви дава опцията да се насладите оптимално на дестинацията, до която пътувате.

Така че, стягайте багажа и организирайте city break по ваш усет още в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР