Напоследък в усмивката на една от водещите на Търси се“

...
Напоследък в усмивката на една от водещите на Търси се“
Коментари Харесай

Меги от „Търси се“ води без зъб

Напоследък в усмивката на една от водещите на „ Търси се “ – Меги Димчева се вижда дупка, която е зейнала в горната й челюст и лъсва всякога, щом се засмее.

 

Вероятно това е и повода, заради която Димчева все по-рядко се усмихва необятно в предаването. Още повече, че методът по който е седнала прави забележим за камерите тъкмо изчезналия й зъб.

 

Понякога протичащото се в студиото я хваща неподготвена и тя не съумява да сдържи смеха си, а може би не помни за изчезналия зъб и се поддава на страстта. Така се случи и в последния епизод на предаването, когато посетител им бе Даяна Ханджиева. От дума на дума в студиото стана смешно и откакто Нели Хаджийска се захили, след нея прихна и Меги. Тя отвори необятно уста и в смеха й лъсна дупката в горния й ред зъби.

Най-вероятно става дума за краткотрайна липса и й следва посещаване в зъболекарския кабинет, където да попълнят празното пространство.

Междувременно двете водещи дадоха мотив за мнения с тоалетите, в които бяха пременени преди известно време. Блондинката блесна в леопардово, а костюмът й лъщеше отдалеко в студиото. Меги пък бе пременена с риза в змийски десен и пай панталон.

Напоследък предаването, както и двете водещи получават от ден на ден рецензии, което по никакъв начин не им се нрави.

Инфо: Уикенд

Тагове: Меги Димчева Даяна Ханджиева „ Търси се “ Нели Ханджийска зъб тоалети btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР