Напоследък поп фолк певицата Ариа се забърква във все повече

...
Напоследък поп фолк певицата Ариа се забърква във все повече
Коментари Харесай

Ариа се похвали как гази закона на пътя (ВИДЕО)

Напоследък поп фолк певицата Ариа се забърква във от ден на ден безумни и диви кавги. Първо бяха тези за раздялата ѝ с футболиста Георги Йомов, по-късно се появиха всякакви пикантни клипчета от нейни участия, с цел да се стигне до тези разменени реплики сред нея и Камелия, напомня Шоу Блиц.

Изглежда, че на Ариа грам не ѝ пука и по този начин в профила ѝ в Инстаграм се появи видео, на което тя документира един от красивите залези, на които се радваме в последните дни в София. Само че дружно с това документира и нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата.

Ариа и индивидът, с който пътува, карат върху трамвайните релси – нещо, което законът не разрешава. Нещо повече – от видеото се вижда, че няма спрял автомобил на пътното платно, който да пречи на певицата и спътника ѝ да се движат на тъкмо разрешената от закона лента.

Това обаче не трябва да ни изненадва. Преди към месец Ариа сподели експресивен междинен пръст на всички злобари от автомобила си. „ Тънкото изкуство да не ти пука “, написа тя под фотографията, с което еднопосочно ни демонстрира какво мисли за рецензиите по собствен адрес.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР