Напоследък кариерата на Ариана Гранде се развива супер успешно и

...
Напоследък кариерата на Ариана Гранде се развива супер успешно и
Коментари Харесай

Ариана Гранде с татуировка с правописна грешка

Напоследък кариерата на Ариана Гранде се развива супер сполучливо и с цел да означи това, певицата реши да си направи татус, отдаден на последния й сингъл – 7 Rings.

25-годишната изпълнителка татуира вътрешната част на дланта си, като надписът бе на японски. Тя побърза да се похвали в обществените мрежи, само че доста бързо се оказа, че е позволила правописна неточност и то не дребна.

Вместо надписът да гласи 7 Rings, на ръката й написа “малък грил на въглища”. И не, не се майтапим. В японският език е извънредно значимо знаците да са изписани вярно, другояче доста постоянно се позволяват точно такива неточности.

Певицата обаче одобри това с усмивка, само че незабавно отиде да поправя татуировката си, макар че преди този момент призна, че болката е неописуема и са й били нужни инжекции с лидокаин, с цел да издържи още веднъж да я татуират на толкоз деликатната кожа на дланта.

Дори този гаф донесе още по-голяма известност на песента й 7 Rings, която събра над 100 милиона гледания единствено за 2 седмици. Този триумф изстреля Адриана в челните места, като сингълът й оглави класацията на Топ 100 горещи шлагера на Billbord.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР