Напоследък имате чувството, че числото 8 ви преследва. Поглеждате часовника

...
Напоследък имате чувството, че числото 8 ви преследва. Поглеждате часовника
Коментари Харесай

Какво означава, ако виждате често числото 8

Напоследък имате възприятието, че цифрата 8 ви преследва. Поглеждате часовника и виждате, че часът е 08.00 часа. Излизате на улицата и тролей №8 минава. Отивате на посетители и виждате, че приятелката ви живее в осми апартамент. Чакате в банката и осъзнавате, че сте осмият човек на опашката. Само по този начин ли ви се коства или цифрата 8 като че ли е по петите ви?

Не, засилената поява на тази цифра напълно не е инцидентна. Всъщност тя има своето свръхестествено значение и през днешния ден ще ви срещнем с него.

Вселената непрекъснато изпраща сигнали на всеки един от нас за да го предизвести и защищити. Малцина обаче са тези, които умеят да разчетат тези сигнали и да се възползват информацията. А появяването на цифрата 8 е тъкмо това - обръщение за нас, на което би трябвало да обърнем внимание.

И по този начин, какво значи, в случай че виждаме цифрата 8 непрестанно? То се явява знак, че избран цикъл от нашия живот е на път на завърши. Той е изиграл предоставената му задача и напълно скоро ще стигне до своя натурален край, с цел да пристигна друга глава от нашата история.

Разбира се, сходен знак не трябва да ни натъжава или плаши. Трябва умерено да се подготвим за края на този интервал и да го приемем. Ето че скоро ще стартираме работа на ново място или пък ще влезем в нови сантиментални връзки.

 Какво значи, в случай че виждате постоянно цифрата 8

А може да се окаже и че напъните, които сме положили за някаква доста значима цел, са дали резултат, и в този момент би трябвало единствено да се любуваме на резултатите. При всички случаи, стартира ли цифрата 8 да се появява доста постоянно пред вас, бъдете сигурни, че нещо остаряло ще си отидете, само че пък ще пристигна нещо ново, може би даже доста по-добро.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР