Напоследък еднодневното гладуване става все по-популярно сред хората, които държат

...
Напоследък еднодневното гладуване става все по-популярно сред хората, които държат
Коментари Харесай

Гладуването зависи от зодията

Напоследък еднодневното недояждане става все по-популярно измежду хората, които държат на външния си тип и желаят да бъдат постоянно с съвършена фигура и сияйна кожа. То е известно и измежду хората, които желаят да са здрави.

За да получите най-много резултат от деня, в който не се храните, би трябвало да имате поради и рекомендациите на водещи италиански астролози. Техните калкулации са, че гладуването би трябвало да е съобразено и със зодията.

Според тях хората, родени под знака на Овена и на Скорпиона, би трябвало да гладуват единствено и само във вторник. През останалите дни от седмицата, даже и да гладуват, няма да има необикновен резултат.

Телците и Везните би трябвало да изберат петък, с цел да се посветят на цялостно недояждане. Останалите дни не са целесъобразни за тях. Срядата пък е подобаваща за хората, родени под знака на Близнаци и на Дева.

Понеделниците са най-подходящи за хора, които са зодия Рак и желаят да изкарат през целия ден, в който да гладуват здравословно. Звездите са отредили за Лъва, като цар на зверовете, неделята, в която да гладува.

 Гладуването зависи от зодията

Стрелците и Рибите би трябвало да гладуват в четвъртък, който е най-подходящ за тях. Съботата е денят, в който би трябвало да се лишат от храна по здравословни аргументи хората, родени под знака на Козирога и на Водолея.

Ако гладувате един път месечно, а не един път седмично, е добре да се ориентирате към ден, който е първият от новата луна или първият от цялостната луна. Опитайте да гладувате при новолуние и при пълнолуние.

Така ще откриете кой лунен интервал е най-подходящ за вашия организъм. Астролозите са планували и повсеместен ден, в който могат да гладуват всички искащи, без значение от зодията.

Това е единадесетият ден на лунния месец, като считаме, че първият ден от лунният месец е денят, в който изгрява новата луна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР