Напоследък Албена Вулева се увлича по макиажа и дори иска

...
Напоследък Албена Вулева се увлича по макиажа и дори иска
Коментари Харесай

Aлбена Вулева умира от глад, живее с бързи кредити, ще става гримьорка

Напоследък Албена Вулева се увлича по макиажа и даже желае да се преквалифицира в гримьор. Тя запълва времето си, като снима видеоклипове за обществената мрежа и демонстрира на почитателите си по какъв начин се гримира и какви артикули за разкрасяване употребява, видя HotArena.

Бившата тв водеща откровено има вяра, че да борави с четките доста й се отдава. Даже съществено обмисля да се запише на професионален курс и да стане съперничка на Валентин Кулагин. „ Харесвам мощния и екстравагантен грим, въпреки че в всекидневието си постоянно вървя натурална ”, разяснява блондниката. И признава, че най-вероятно отсега нататък ще се устоя точно с макиаж.

През 2019 година Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел, само че поради пандемията туристическия бизнес мощно пострада. Миналото лято тя не съумя да замине и остана в България. Ковид-19 напълно обърка проектите на устата русокоска, която имаше желание да работи интензивно през целия сезон и да задели средства. Сега някогашната тв водеща е без непрекъснати приходи и се чуди по какъв начин да свърже двата края. Тя търси нови полета за изява, които да й донесат парични приходи.

Основното, което Вулева прави сега, е да снима клипове за канала си в „ Ютюб ”, само че те не се радват на кой знае каква гледаемост. Бизнесът й с амулети и черни вълшебства също не върви. Поради тази причина финансовото й положение никак не е цветущо. Говори се, че някогашната тв водеща живее главно на бързи заеми, които след това мъчно погасява. Албена нееднократно е признавала, че е гневна, задето коронавирусът по този начин е объркал проектите й. Иначе русокоската много-много не се стряска от болестта, защото от дълго време е лимитирала до най-малко обществените си контакти. Тя съвсем няма другари и поддържа близка връзка само с майка си Людмила Захажаева.

Неотдавна очевидци засякоха Вулева без защитна маска в градския превоз – явно авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ” в действителност няма боязън от вируса, но  по този метод нарушава и наложените ограничения за ограничение на заболяването. Албена е споделяла, че откогато се е върнала в България през есента на 2019 г, не се усеща в положително разположение на духа. Намусените и постоянно песимистично настроени нашенци я депресирали, а слънчевият остров Кипър й липсвал. Риалити звездата от „ ВИП Брадър ” твърди, че по темперамент е оптимист, само че не щеш ли се случило мрачното въодушевление да застигне и нея. По време на гурбета русокоската заделила средстава, само че неприятният шанс я застигнал - парите се стопили бързо, тя останала без приходи, а това си е задоволителен мотив за меланхолия.
Междувременно Вулева е зарязала магиите и все по-рядко опирала до черните заклинания. „ Мога да върша и бих правила черна магия, в случай че събитията го постановат, само че това не се случва постоянно. Без да има сериозна причина няма по какъв начин да стане. Това е нещо, което изтощава силата ми! Тежко занятие е! ”, безапелационна в щерката на Людмила Захажаева. Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше съществени професионални задължения. Тя се занимаваше най-вече с персоналната си линия за бижута „ Хаял ”. Албена старателно изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба в интернет на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе доходоносно и най-после й се наложи да си откри същинска работа, писа Уикенд.

Авторката на „ Сигнално жълто ” взе великодушен хонорар за присъединяване си в риалити шоуто „ Биг Брадър: Most Wanted ” преди три години, само че и той бързо се стопил през необятните й пръсти. После се случило по този начин, че през 2019-а познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира и отлетяла за острова. Тя към момента си спомня с носталгия за слънчевите месеци, изкарани там.

Освен че Вулева има финансови несгоди, персоналният й живот също не е във напредък. След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, тя по този начин и не стартира друга връзка. Цапнатата в устата русокоска твърди, че е доста разочарована от българските мъже, които по думите й са освен мързеливи, само че и много стиснати. Бившият й от дълго време има нова жена в живота си, само че Албена има вяра, че си е самодостатъчна и не търси гадже непременно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР