Наполи се представи повече от убедително снощи срещу Айнтрахт (Франкфурт),

...
Наполи се представи повече от убедително снощи срещу Айнтрахт (Франкфурт),
Коментари Харесай

Италия е с три отбора на четвъртфиналите в Шампионската лига за пръв път от 17 години

Наполи се показа повече от безапелационно нощес против Айнтрахт (Франкфурт), като с новата си победа се трансформира в третия италиански тим, който се класира на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Това към този момент бяха сторили Милан и Интер, които отстраниха надлежно Тотнъм и Порто, с цел да доближат до тази фаза на шампионата.

Три отбора от Серия “А ” на четвъртфиналите в Шампионската лига не е имало от цели 17 години. За последно това се случи през сезон 2005/2006, когато до този стадий на надпреварата доближиха Милан, Интер и Ювентус.

Постижението би трябвало да оживи и даде нов подтик на италианския клубен футбол, който в последните години е разтърсван от слаби резултати, кавги и безпаричие. Трябва да се върнем чак до 2010 година, с цел да открием последния победител в Шампионската лига от Италия, като тогава популярният отбор на Интер под управлението на Жозе Моуриньо завоюва с 2:0 финала против Байерн (Мюнхен).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР