Наполи пропусна да се изравни с Милан на върха в

...
Наполи пропусна да се изравни с Милан на върха в
Коментари Харесай

Наполи стигна до едва точка при визитата си в Сардиния

Наполи пропусна да се изравни с Милан на върха в Серия А, откакто приключи наедно 1:1 при гостуването си на Каляри. Срещата беше от 26-ия кръг на Калчото. Гастон Перейра изведе домакините напред в резултата в 58-ата минута, а Виктор Осимен изравни три минути преди края на постоянното време.

Така „ адзурите” събраха 54 точки и остават на трето място във краткотрайното класиране, като изостават с две от водача Милан. „ Рособлу” са в зоната на изпадащите с 21 точки.

Първата добра опция за гол се откри пред Жоао Педро, само че ударът му мина около дясната греда. До края на първата част двата тима не съумяха да основат нещо по-сериозно пред една от двете порти.

В 53-ата минута Алесандро Дейола беше покрай попадение, откакто засече подаване, само че с удар от близко не откри очертанията на вратата.

Пет минути по-късно Дейола откри Гастой Перейро, който с прекрасен удар от далечна отдалеченост вкара за 1:0.

В 61-ата минута Оспина отрази удар с глава на Дейола след центриране в наказателното поле. Топката се озова в Давиде Басели, който стреля над вратата.

В 86-ата минута Разван Марин можеше да реши всичко в мача. Румънецът насочи удар в горния ляв ъгъл, само че Оспина се оправи.

Малко по-късно Наполи стигна до изравнително попадение. Виктор Осимен надскочи защтиник на далечна греда след центриране на Марио Руи и не остави шансове на вратаря Краньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР