Наполи постигна четвърта поредна победа в Серия А, след като

...
Наполи постигна четвърта поредна победа в Серия А, след като
Коментари Харесай

Наполи продължава да набира скорост в Серия А

Наполи реализира четвърта поредна победа в Серия А, откакто надви над Торино с 3:1 в дуел от 8-ия кръг на италианския шампионат. 

Така " партенопеите " към този момент имат актив от 20 точки на върха в класирането. Торино е девети с 10 точки. 

Домакините влязоха в дуела стремително. Още в 6-ата минута Андре Замбо Ангиса засече с глава центрираната топка и прати топката в десния ъгъл за 1:0. 

Само шест минути по-късно Ангиса означи втория си гол в мача. Камерунецът се измъкна от отбраната на Торино и стреля прелестно от границата на наказателното поле, като не остави късмет на Ваня Милинкович-Савич да избави. 

В 37-ата минута новата звезда на Наполи Квича Кварацхелия още веднъж блесна - грузинецът пое топката в половината на домакините, пробяга половината терен и с диагонален удар повиши на 3:0. 

В края на полувремето гостите от Торино върнаха един гол. Арналдо Санабрия овладя топката след рикошет и насочи топката в левия ъгъл на вратата, защитавана от Алекс Мерет.

През втората част темпото на игра на " Диего Армандо Марадона " бе по-ниско. Торинци се защитаваха по-умело и не разрешиха на играчите на Лучано Спалети да повишат още преднината си. 

В 59-ата минута защитата на гостите се оправи с Матео Политано, а в 73-ата Танги Ндомбеле съумя да преодолее бранителите на гостите, само че ударът му профуча около гредата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР