Наполи победи с 2:1 у дома Ювентус в дербито на

...
Наполи победи с 2:1 у дома Ювентус в дербито на
Коментари Харесай

Кризата в Юве се задълбочава! Бианконерите загубиха и дербито с Наполи

Наполи победи с 2:1 вкъщи Ювентус в дербито на 3-ия кръг на Серия " А ". Алваро Мората изведе " бианконерите " напред в резултата в 10-ата минута, само че с голове на Матео Политано (57) и Калиду Кулибали (85) " партенопеите " стигнаха до триумфа.

Така възпитаниците на Лучано Спалети са водачи с цялостен актив от 9 точки, до момента в който " остарялата госпожа " има едвам една точка.

Ювентус поведе в 9-ата минута. Манолас разреши на Мората да му отнеме топката. Нападателят напредна и с прекрасен удар вкара за 0:1.

В 33-ата Осимен изиска дузпа за фал на Киелини против него, само че такава не последва.

В 40-ата Мората също стреля с глава, само че ударът му приключи над вратата. В 43-ата Инсиние опита рисков пас обратно към Оспина, само че въпреки всичко вратарят съумя да изпревари Кулушевски за топката. В последните секунди на първата част Калиду Кулибали опитва шут, който приключи в ръцете на Шчесни.

В 57-ата минута неубедителна интервенция на Шчесни при отдалечен шут на Инсиние разреши на Политано да изравни с добавка.

В 85-ата минута падна и победното попадение за южняците. Калиду Кулибали бе най-съобразителен при отбита топка и с глава вкара за крайното 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР